Przedstaw się
Pomogą ale do tego muisimy sie slyszeć. Zapraszamy na naszego discorda.
Odpowiedz
Witam
Mam na imię Przemek . Mieszkam w okolicach Łodzi. Rocznik 87 Ineresuje się elektronika, astronomia i paliwożernymi v8 Smile Z zawodu jestem elektrykiem -
automatykiem. Fan serii Mass Effect Smile W elite mam już albo dopiero przelatane 500h Smile
Pozdrawiam wszystkich ?
Odpowiedz
Witam wszystkich międzygwiezdnych świrów. Jestem Patryk i mam 18 lat. Właśnie wysłałem formularz rekrutacyjny więc proszę o trzymanie za mnie kciuków.
Odpowiedz
Witam!
Imie moje - Cyprian, rocznik 93, mieszkam w okolicach Bielska-Białej.
Hobbystycznie rekonstruktor historyczny, pasjonat gier komputerowych, planszowych i bitewnych.
W Elite od 50h. Latam (A właściwie wciąż się uczę) na joysticku z przepustnicą Biggrin
Ogrom i tajemnice galaktyki urzekają, ale i niekiedy przerażają, przytłaczają, w przestrzeni mozna poczuć sie naprawde małym i samotnym.
Dlatego mam nadzieje ze uda mi sie tu na długo zadomowić i poznać wielu świetnych pilotów.
Pozdrawiam wszystkich! Biggrin
Odpowiedz
Witajcie piloci, pomożemy jak umiemy zadomowić się w tej ogromnej pustce, która dzięki technice 3306r nie wydaje się aż tak pusta
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
Cześć.
Jestem Rafał, mieszkam w Płocku i mam 23 lata Wink Jestem ogromnym fanem symulatorów lotniczych, w szczególności jednego: Digital Combat Simulator World, o którym prowadzę z resztą jedyny polskojęzyczny kanał na YouTube. W Elite zacząłem grać niedawno, jakiś tydzień temu jak namówił mnie kumpel, który... Póki co nie gra, więc zostałem sam Biggrin Przez ten tydzień nabiłem 60 godzin. Na początku zajmowałem się eksploracją, od niedawna górnictwem. Dołączyłem tutaj, bo mam już trochę kasy odłożone i szukam "dalszego kroku". Pozdrawiam wszystkich!
Odpowiedz
Witam was Smile Wojtek, lat 33. Ogólnie przygodę z ED zacząłem ok 2 lat temu, ale na krótko. Teraz wracam do gry bardziej na poważnie Smile Można powiedzieć że jestem laikiem chociaż naczuyłem się miningować Biggrin
Odpowiedz
Witam

Nazywam się Dawid '93 Mieszkam w Szczecinie i jestem pracownikiem Korporacji, Interesuję się technologią oraz odrobinę fizyką, w wolnej chwili (jak aktualnie nie gram) lubię poczytać książkę. Przygodę z Elite zacząłem 2 tygodnie temu i od razu wiedziałem że na trochę zostanę, nie mam zbyt wielu znajomych w Elite Dangerous a chętnie bym z kimś polatał więc jak ktoś szuka wsparcia to proszę pisać.
Odpowiedz
Heh - zacząłeś dwa tygodnie temu i juź oferujesz pomoc innym, nieźle. Pisz do HKL ( takie tam poboczne skrzydło specjalne ) tam takich rekrutują.
Odpowiedz
Cześć,

Mam na imię Adam, rocznik '85. Mieszkam i pracuję w Warszawie. Lubię pograć w siateczkę, dobre filmy i książki z gatunku s-f i gry komputerowe.

Pozdro,
OLSON_PL
Odpowiedz