Przedstaw się
Siema.
Mirek, rocznik 74, w elitkę gram na xbox od... jakiegoś czasu (grubo ponad tysiąc godzin wylatane).
Gram teraz praktycznie tylko w to- odkąd znienawidziłem WoTa, czasem polatm w Ace Combat.
Latam "na banii" i kontakt ze mną jest raczej trudny, ale człowiek szuka czasem jakiegoś kąta dla siebie, może kawałek się znajdzie tu...    Cool
Odpowiedz
Cześć wszystkim!
Jestem Michał, rocznik 92' pochodzę z trójmiasta.
Niedawno przesiadłem się z Elity PS4 na PC więc na nowo odkrywam wszechświat Smile
Odpowiedz
Cześć, Darek tutaj. Rocznik 85. Jestem świeżakiem w ED. Mam dopiero 20h wylatane. Zabrali mi pozwolenie do Federacji Pilotów więc szukam nowego DOMU.
Udaje się na HR8444 . Do zobaczenia.
Chetnie polatam z kims kto jest na początku drogi tak jak ja.... tylko legalne rzeczy;-)
Odpowiedz
Dharoo777 - -
Zapraszam do przeczytania tego tematu:
https://forum.thewingedhussars.com/showt...83&page=17

Oraz zapraszam do wspolnego spotkania w sobotę ( bedę czekał na Discordzie trak od 18 wieczorem ) - Polecimy pokopać Painite - popzwoli cito zebrac trochę kasy i najpewniej kupić jakiś większy statek. Jeśli nie masz jeszcze Pythona to wyposaż swój startek w same cargo racki ijeden najmniejszy modół Collector Limpet Controler - reszte powiem ci na diskordzie.
Odpowiedz
Siemanko
Absolutnie nowy w Elite Wink Wszystkiego się uczę od tygodnia. Właśnie dzisiaj tj. 31.12.19 ok 17 czasu A.D. Smile doleciałem do nowego domu (HR 8444). Jest tego tak dużo, że z ledwością ogarniam, kiedy nie gram oglądam na yt lub czytam forum więc gra pochłonęła moje 100% czasu realnego.
Jestem już trochę wiekowy więc proszę o wyrozumiałość (rocznik A.D. 1974).
Uwielbiam takie klimaty i długo szukałem gry która zastąpi stare X3 i Astro Empires, w których przeleciałem wiele wiele lat świetlnych Smile

Pozdrawiam i na zdrowie za nowy rok 3306 Smile

Kadet Donkuel
Odpowiedz
zastąpić X3 można nowym X4 Smile
a na serio - wiekowy jestes powiadasz - tutaj to normalny wiek Smile
Odpowiedz
(31.12.2019, 23:00 UTC)MAGNUM354 napisał(a): zastąpić X3  można nowym X4 Smile
a na serio - wiekowy jestes powiadasz - tutaj to normalny wiek Smile

X4 próbowałem ale ani trochę mi nie pasuje, X5 także ?
Odpowiedz
a jest?!?!? X4 wyszło rok temu....
Odpowiedz
Dzień dobry przywitać się chciałem jestem starym nowym pilotem który odkrywa Elite Dangerous na różne sposoby i chyba czuję że zabawa dopiero się zacznie . Życzę miłego dnia ?

(01.01.2020, 23:11 UTC)Praziomek napisał(a): Dzień dobry przywitać się chciałem jestem starym nowym pilotem który odkrywa  Elite Dangerous na różne sposoby i chyba czuję że zabawa dopiero się zacznie . Życzę miłego dnia ?

Qrcze na końcu mial być znaczek a zrobiło znak zapytania tak na marginesie ?
Odpowiedz
Witam wszystkich ponownie z poprawnego już konta
Odpowiedz