The Division
(02.09.2017, 16:33 UTC)Robinus napisał(a): I ja dołączyłem. Czy raczej wróciłem.

UPLay: RobinusPL

Chętnie się dołączę do ekipy, mam 30 lvl ale mną pomiatają dzieci na PVE nawet.
Właśnie od czasu wydania mocno na plus się to zmieniło. Poziom jest wyśrubowany i za błędy szybko i często się płaci.
Nie wiem jak to możliwe, bo latam na mapie poziomu 2, a jest ich 5. I nie jestem w tym słaby, bo jestem pilotem, a piloci są "naj" we wszystkim! Smile

@Fenyl - gdzie ta promocja? Czy już po ptakach? Ja mam samą podstawkę.

EDIT: Ahhh - na UPlay jest za 16E, tylko cały czas "wybrany element nie może zostać w tej chwili dodany do koszyka..."

Kolejne poziomy mapy odblokują Ci się wraz ze zwiększeniem klasy wyposażenia. Rób np te 3 dzienne zadania na przejście losowych misji. Sprzęt wpadnie, odblokujesz poziom 5 i wtedy jest grind Tongue
Dwie godziny temu musiałem odpuścić w połowie Warren Gate Legendary bo niestety trafiłem na totalnie nieogarniających graczy....
Odpowiedz
Mam ostatnio ochotę trochę postrzelać sobie i chętnie dołączę wieczorem jak ktoś będzie grał dzisiaj. Jak coś na uplay mam nizmo0
Mam 30lvl i całkiem niezły sprzęt (przynajmniej kiedyś był) i mogę pomóc jak ktoś będzie potrzebował wsparcia.
Odpowiedz
(04.09.2017, 07:34 UTC)Nizm0 napisał(a): Mam ostatnio ochotę trochę postrzelać sobie i chętnie dołączę wieczorem jak ktoś będzie grał dzisiaj. Jak coś na uplay mam nizmo0
Mam 30lvl i całkiem niezły sprzęt (przynajmniej kiedyś był)  i mogę pomóc jak ktoś będzie potrzebował wsparcia.

Umówienim! Biggrin

EDIT: Aaaa no jeszcze to zależy od tego "wieczorem" - ja będę jakoś po 18:00 do 21:00.
Odpowiedz
(04.09.2017, 07:57 UTC)Robinus napisał(a):
(04.09.2017, 07:34 UTC)Nizm0 napisał(a): Mam ostatnio ochotę trochę postrzelać sobie i chętnie dołączę wieczorem jak ktoś będzie grał dzisiaj. Jak coś na uplay mam nizmo0
Mam 30lvl i całkiem niezły sprzęt (przynajmniej kiedyś był)  i mogę pomóc jak ktoś będzie potrzebował wsparcia.

Umówienim! Biggrin

EDIT: Aaaa no jeszcze to zależy od tego "wieczorem" - ja będę jakoś po 18:00 do 21:00.

No to może być problem :/ ja pewnie będę nie wcześniej niż po 21 Sad
Odpowiedz
Jeżeli ktoś na mnie czekał to sorki ale przysnęło mi się kładąc córkę spać Sad
Odpowiedz
Dzisiaj wyszedł patch 1.8, dodający nowy region - Zatokę West Pier, tryby gry Resistance (walka PvE z falami coraz silniejszych wrogów) oraz Skirmish (typowa walka PvP, 4 na 4), ulepszenie Strefy Mroku i Podziemi oraz wiele drobnych zmian. Dodatkowo niezdecydowani mogą przez weekend zagrać za darmo, a jeżeli ma się podstawkę to od dzisiaj do niedzieli można wypróbować za darmo wszystkie DLC.
Odpowiedz
Kupiłem , pobralem. Szkoda ,że wersje PTS... pobrało mi na początek xD Po kilku kolejnych godzinach mam właściwą wersję.
Gra mi się podoba, bardzo fajny Gun Play ale sterowanie postacią mogło by być lepsze. Ogólnie jak by co to jestem chętny do wspólnego grania.
Odpowiedz
Ktoś gra w to jeszcze? Po patchu 1.8 zrobiło się ciekawie, wiele rzeczy usprawniono oraz poprawiono sporo błędów jak i jest co porobić.
Odpowiedz
Ja od czasu do czasu sobie odpale, ale, ze mi zabrakło miejsca na aktualizacje hehe, to nie mam jak Biggrin
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz
Miałam do niedawna ale skasowałam z dysku bo samej to tak trochę niebardzo :/ Ale jakby było z kim grać to bardzo chętnie Smile
Btw. Jak coś to już jestem dawno po "end game", więc jakieś tam wyposażenie już mam.
 [Obrazek: 9PMTnVa.png]
Odpowiedz