13.03.2018, 09:19 UTC
Udało mi się kilka razy, właściwie to opracowałem chyba jakiś sposób, po pierwsze bez paniki i tak masz przechlapane
po drugie jeśli uda Ci się w miarę ustawić wzdłuż "escape vector" boostujesz, wystarczy aby wejść w SC. Najważniejsze liczy się szybkość nie dokładność więc nie cyzeluj swojego ustawienia w kierunku tego niebieskiego znacznika, skup się na tym aby w momencie gdy będziesz w niego celować odpalić boosta ( nie wysterujesz krypy i tak Cię będzie miotać na wszystkie strony )
Nie wiem czy to bug czy tylko u mnie czy może mechanika ale u mnie czasami przy odlatywaniu z planet, gwiazd gdy ustawię się zgodnie z EV nie mogę wejść w SC. Cały czas dostają informację "align...." dopiero odpalenie boosta pomaga. W ten sposób wpadłem na to jak uciekać z warkoczy.
Pozdrawiam
po drugie jeśli uda Ci się w miarę ustawić wzdłuż "escape vector" boostujesz, wystarczy aby wejść w SC. Najważniejsze liczy się szybkość nie dokładność więc nie cyzeluj swojego ustawienia w kierunku tego niebieskiego znacznika, skup się na tym aby w momencie gdy będziesz w niego celować odpalić boosta ( nie wysterujesz krypy i tak Cię będzie miotać na wszystkie strony )Nie wiem czy to bug czy tylko u mnie czy może mechanika ale u mnie czasami przy odlatywaniu z planet, gwiazd gdy ustawię się zgodnie z EV nie mogę wejść w SC. Cały czas dostają informację "align...." dopiero odpalenie boosta pomaga. W ten sposób wpadłem na to jak uciekać z warkoczy.
Pozdrawiam
CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX