13.03.2018, 02:11 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2018, 02:12 UTC przez Amanlu.)
(09.03.2018, 09:57 UTC)szarik napisał(a):(07.03.2018, 17:13 UTC)Amanlu napisał(a): Siemka :-)
Mam na imię Radosław i jestem z rocznika 93. Z wykształcenia informatyk. Lubię wszelakiej maści SF/Fantasy chociaż połączenia też są świetne. Mieszkam w Chrzanowie obok Krakowa.
Z miłą chęcią pograł bym w większym gronie graczy, przez 130 godzin solo gry czułem się pozbawiony celu a kolekcjonowanie kredytów i robienie zadań dla byle grupy w celu zarobkowym to nie mój kawałek chleba. Chcę tworzyć coś większego, namacalnego i wiedzieć że ma praca nie idzie na marne. Szukam osób do wspólnej gry kooperacyjnej :-) TWH znalazłem podczas mych rozmów z wujkiem google, to on mi o was opowiedział.
(07.03.2018, 17:23 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Z Chrzanowa powiadasz?
Bywam tam raz do roku, kiedy z żoną odwiedzamy jej rodzinę - ona pochodzi z tego miasta. Być może znasz również @szarik
Witam sąsiada... do tego jeszcze Informatyka... jak jeszcze napiszesz, że programista to masz u mnie piwo... zapraszamy do wspólnych Eventów np. jutrzejszego przy barze
...
3 bite miesiące programowałem statki kosmiczne w garry's modzie na chipie Expression, niestety dostawałem bany na serwerach bo nikt inny nie potrafił zaprogramować teleportowania pocisków lecących w stronę mojego statku z powrotem do właściciela. Nie pomogły im nawet malutkie fightery bo zaprogramowałem wieżyczki wiązkowe które skutecznie kontrowały owe fightery, no ale mniejsza.
Chętnie bym polatał w jakimś wingu bo nudą wieje jak w koronie słonecznej.

... zapraszamy do wspólnych Eventów np. jutrzejszego przy barze
...