12.03.2018, 10:33 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.03.2018, 10:38 UTC przez Dr.Kobayashi.)
(11.03.2018, 19:26 UTC)Galimathias napisał(a): Eeee, no kurna bomba! Zebym ja tak mogl... znaczy sie zazdrosze
Rozumiem ze fundusze byly tylko tlem do calosci?
zadnych funduszy... no dobra moze poza trochę farby.
(12.03.2018, 00:19 UTC)Xeonary napisał(a): Ekstra! Tego chamka używasz do spania zamiast łóżka, jak się sprawdza? ;p
Sprawdza sie całkiem nieźle, wzłaszcza w te weekendy w których to gram do 4-5 rano.
Ide spać po cichu, nie budze rodzinki... nie spowiadam się też żonie o do której grałem wiec i weekend mam bez awantur

(12.03.2018, 08:11 UTC)ORP Valla napisał(a): Świetna robota...brawo. Możesz dokładniejsze fotki fotela pokazać? Kombinuję coś podobnego pod HOTAS ale fotel robię we własnym zakresie. Jako siedzisko fotel od mitsubishi a podstawa pompa hydrauliczna od fotela fryzjerskiegoProblemem w moim przypadku będzie odpowiednie usytuowanie podstaw pod HOTAS. Jakieś porady masz po testach swojego cudeńka?
Jasne ze wysle zdjęcia, powiedz tylko co Cie dokładnie interesuje.
Porady... mysle ze to kwestia indywidualna..., może wystarczy powiedziec, ze Joysticki powinieneś zamontowac niżej troszę, aby było wygodnie pod ręce ( tak z parę cm niżej wzglądem podłokietnika )... reszta to juz custom

Fotel of samochodu to super pomysł, ale pamietaj ze potrzebujesz kółek :

.png)