20.03.2016, 10:21 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2016, 10:23 UTC przez Rapaholin.)
(20.03.2016, 08:39 UTC)GutenbergPL napisał(a): Oooo i cena sensowna... na ile średnio starcza akumulator? Tylko że nie są nowe....
Pod którą Windą je masz? Lecę na Win7 i nie chce tego na razie zmieniać... ale skoro starsze sterowniki są ok, to pewnie nie będzie problemu.
A nie wiesz, czy jest wersja na kablu?
Cena nówek trochę mniej fajna...
Winda 7 działa i do tego systemu są , te stare sterowniki. Ja użytkuje na win 10 . I jest ok . Czasem jakaś tabelka wyskoczy że coś tam coś tam .... ale klikam ok i nie przeszkadza to w niczym . Wyczytałem że idioci z logitecha po wypuszczeniu nowych słuchawek z serii G wpadli na arcy genialny pomysł , żeby pojebać ludziom w nowych sterach , tylko po to żeby sprzedaż nowych słuchawek wzrosła . Mają gorsze przetworniki od starych g930 .... ale to bdw .
Aku nowy to 10 h grania non stop i gadania non stop . Na starym co miał 3 lata bo takie kupiłem działało 6 h. Słuchawki są na usb 2.0 koniecznie na 2.0 bo na 3.0 podobno je pali. Większy prąd ładowania czy cuś . Nie wiem , ale wierze na słowo , pisane na forach. Usb służy tylko do ładowania i tylko do tego . Nie przesyła dźwięku tylko prąd .Kabel na rozwiniętym usb to jakieś 3....do 4 m także problemu nie ma . Czasami faktycznie przydał by się jack ... jak bym chciał na innych odtwarzaczach audio w domu posłuchać .Dongle usb to karta muzyczna jest 7.1 i to faktycznie działa , także gra o niebo lepiej niż moja karta AC coś tam coś tam. Stare sterowniki mają zmienne profile syntezatora mowy ... np komandos , wiewiórka itp itd ..... a nowe stery ni hu ja .... taka Panie polityka Logitecha
.
![[Obrazek: 21154.png?1459072303]](http://inara.cz/data/sigs/21/21154.png?1459072303)