07.03.2018, 19:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.03.2018, 20:07 UTC przez siwuch.)
(23.02.2018, 11:22 UTC)LXir napisał(a): Witam,
Mam na imie Maciej, rocznik 93. Studiuje Informatyke (ostatni rok uff) w Rzeszowie. Interesuje się fizyką teoretyczną w postaci popularnonaukowej, nic ponadto. Lubię dobry film i książki fantasy, sf no i oczywiscie pograć w coś ciekawego.
Va faill!
Witam
Ciekawy region Polski [ tygiel narodowości na wyciągnięcie ręki]
Najlepszego w TWH
(07.03.2018, 17:13 UTC)Amanlu napisał(a): Siemka :-)
Mam na imię Radosław i jestem z rocznika 93. Z wykształcenia informatyk. Lubię wszelakiej maści SF/Fantasy chociaż połączenia też są świetne. Mieszkam w Chrzanowie obok Krakowa.
Z miłą chęcią pograł bym w większym gronie graczy, przez 130 godzin solo gry czułem się pozbawiony celu a kolekcjonowanie kredytów i robienie zadań dla byle grupy w celu zarobkowym to nie mój kawałek chleba. Chcę tworzyć coś większego, namacalnego i wiedzieć że ma praca nie idzie na marne. Szukam osób do wspólnej gry kooperacyjnej :-) TWH znalazłem podczas mych rozmów z wujkiem google, to on mi o was opowiedział.
Witam
Fajnego Wujka Masz
Powodzenia w TWH
(01.03.2018, 23:06 UTC)Hattor napisał(a): Cześć wszystkim. Nazywam się Jacek, rocznik 80 z Poznania. Na co dzień pracuję w gastronomii. Żona, dziecko, kot, pranie, sprzątanie... StandardNa Wasze forum trafiłem wraz z rozpoczęciem nowej przygody z ED. Wasze forum stało się dla mnie źródłem wiedzy, a z czasem przeglądając różne wątki zapragnąłem do Was dołączyć. Od czasów Lineage gry mają dla mnie duże znaczenie społecznościowe. Poznałem tak mnóstwo serdecznych osób z którymi przesiadywałem wieczorami na ts przy wspólnej herbacie
Mam nadzieje że wkrótce wznowicie rekrutację i będziemy mogli pogaworzyć razem przy okazji gry. Korzystając z okazji pragnę podziękować wszystkim osobom za trud jaki włożyli w tworzenie tego forum i Waszej historii.
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia gdzieś pośród gwiazd
CMDR Hattor
Witam
Sprostowanie !!!!
- TU SIĘ NIE PIJA HERBATKI !!!!!!
TU BAR PARSEKÓW i JAZDA CO POPADNIE !!!
Najlepszego w TWH
C.O-O. siwuch

Na Wasze forum trafiłem wraz z rozpoczęciem nowej przygody z ED. Wasze forum stało się dla mnie źródłem wiedzy, a z czasem przeglądając różne wątki zapragnąłem do Was dołączyć. Od czasów Lineage gry mają dla mnie duże znaczenie społecznościowe. Poznałem tak mnóstwo serdecznych osób z którymi przesiadywałem wieczorami na ts przy wspólnej herbacie