07.03.2018, 13:04 UTC
(05.03.2018, 18:03 UTC)MrNuddle napisał(a): Witam wszystkich!
Mam na imię Albert, rocznik 93', z wykształcenia mechatronik a z pasji i zawodu Kucharz. Dodatkowo fan ASG, e-sportu i Star Wars. Od 4 Lat mieszkam w Krakowie i realizuję karierę na kuchni. Za niedługo dojdzie nowy komputer więc moja dostępność podskoczy mocno w górę.
Liczę na szybkie otwarcie rekrutacji ^^.
Pozdrawiam.
ASG i Star Wars? Na razie czysto z ciekawości, co byś powiedział na larpa asg w klimatach SW?
(07.03.2018, 10:17 UTC)Rov33rek napisał(a): Cześć, nazywam się Błażej i mam 33 lata. W ED gram od premiery na PS4 i kocham ten tytuł. Zawodowo zajmuje się grami, co leży bardzo blisko mojego hobby
Szukam obecnie grupy, z którą mógłbym związać się na stałe. Widzę że polskie communinity ED ma się tu tak doskonale co bardzo cieszy. Jesteście moim absolutnym wyborem numer jeden. Wiem, że rekrutacja jest obecnie zamknięta, ale może się uda, więc złożyłem aplikacjeCzasu na granie mam dużo i liczę, że wkrótce będę mógł z wami polatać
Żeby się dostać to trzeba nie tylko słodzić, ale też wykonać parę telefonów i zrobić przelew gdzie należy
Pierwszym testem przed przyjęciem jest znalezienie numeru konta bankowego Hetmana, potem domyślicie się co należy robić

Spoiler![[Obrazek: lol.png]](http://www.imgupload.pl/images/2017/01/20/lol.png)