01.03.2018, 23:06 UTC
Cześć wszystkim. Nazywam się Jacek, rocznik 80 z Poznania. Na co dzień pracuję w gastronomii. Żona, dziecko, kot, pranie, sprzątanie... Standard
Na Wasze forum trafiłem wraz z rozpoczęciem nowej przygody z ED. Wasze forum stało się dla mnie źródłem wiedzy, a z czasem przeglądając różne wątki zapragnąłem do Was dołączyć. Od czasów Lineage gry mają dla mnie duże znaczenie społecznościowe. Poznałem tak mnóstwo serdecznych osób z którymi przesiadywałem wieczorami na ts przy wspólnej herbacie
Mam nadzieje że wkrótce wznowicie rekrutację i będziemy mogli pogaworzyć razem przy okazji gry. Korzystając z okazji pragnę podziękować wszystkim osobom za trud jaki włożyli w tworzenie tego forum i Waszej historii.
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia gdzieś pośród gwiazd
CMDR Hattor
Na Wasze forum trafiłem wraz z rozpoczęciem nowej przygody z ED. Wasze forum stało się dla mnie źródłem wiedzy, a z czasem przeglądając różne wątki zapragnąłem do Was dołączyć. Od czasów Lineage gry mają dla mnie duże znaczenie społecznościowe. Poznałem tak mnóstwo serdecznych osób z którymi przesiadywałem wieczorami na ts przy wspólnej herbacie
Mam nadzieje że wkrótce wznowicie rekrutację i będziemy mogli pogaworzyć razem przy okazji gry. Korzystając z okazji pragnę podziękować wszystkim osobom za trud jaki włożyli w tworzenie tego forum i Waszej historii.Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia gdzieś pośród gwiazd

CMDR Hattor

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 114138.png]](https://inara.cz/data/sigs/114/114138.png)