(26.02.2018, 11:31 UTC)Yata_PL napisał(a):(26.02.2018, 08:30 UTC)Zuback napisał(a): Płyta główna Gigabyte Z370 AORUS Ultra Gaming. Pod ten procesor co wymieniłem w opisie nie może być innej płyty głównej bo jest ona dedykowana do tego procesora.
dumalem nad tym zdaniem chwile i wydumałem ze albo sie pomyliłeś albo ktoś Ci to wszystko poskładał ;-)
Nie pomyliłem się. Kiedy kupowałem zestaw była informacja iż procesor ten pójdzie tylko na dedykowanej płycie. http://antyweb.pl/coffee-lake-na-plycie-...etem-z170/
Nie mam czasu na śledzenie ciągle tematu w internecie. Jak widzę już coś się pozmieniało. Co nie znaczy, że się pomyliłem. A czy ktoś jedzie na innej płycie czy nie to jak dla mnie ma najmniejsze znaczenie. Co do procesora to nigdzie nie napisałem, że jest to standard. Napisałem wyraźnie, że wybrałem najwyższą dostępną opcję z BIOSa. Dla mnie ważne, że super śmiga. Pewnie zaraz zapytasz co to znaczy super, bo to pojęcie względne. Ale nie chce mi się dyskutować nad teorią względności
Dumałem troszkę i zastanawiam się jaki ma to wpływ na Oculusa Rift, ale chyba też żaden