(25.02.2018, 11:21 UTC)Aculeus napisał(a):(25.02.2018, 11:07 UTC)Zuback napisał(a): Nooo ja też musiałem swoją odpowiednio urobićAle... znamy te sztuczki, które na nasze Panie działają
A warto naprawdę warto
Ale, jak się okazało moja małżonka też ma teraz z tego wiele radości
![]()
PS. Służyłem w jednostce antyterrorystycznej, a wcześniej w Pułku Komandosów w Lublińcu. Obecnie na szczęśliwej emeryturce
Moja też grywa, nawet może do Elite da się przekonać, tutaj też widze szanse na Oculusa w szybszym terminie
PS. Respect.
Nooo to Szanowny Kolego jeśli masz żonę, która da się przekonać do Elite to podziwiam i gratuluję
Moi koledzy do tej pory gratulowali mi żony, która lubi w ogóle pograć ( gra np od 2005 roku w World of Warcraft
) Ale do latania to jej nie dam rady namówić
Tak czy inaczej w tej kwesti jestem szczęściażem, i niezmiernie cieszę się z tego co mam
Dziękuję za ps. Kriztozz : Piękne uzupełnienie. Zgadza się. Podróż łazikiem po planetach to kolejny szok i łooo... jaaaa... o kurde...

Pueblo : Bardzo dziękuję wstawione zdjęcie z tego programu. Prosiłem o nie dla tego, bo nie znam się na tych sprawach a przez lata uczono mnie aby nie wkładać łapy gdzieś gdzie nie znamy tego skutków. Wiele się naustawiałem w Elite i bałem się tego popsuć. Pewnie dla kogoś kto się na tym zna to te wszystkie ustawienia to chwila i żaden problem. No ale... dla mnie pewne rzeczy wydają się proste a są dla innych nie do zrobienia więc pozostaje nam empatia i wyrozumiałość. Teraz już sobie wszystko ładnie ustawię i będę miał pewność, że niczego nie spierniczę
Dziękuję Panowie za miłe opinie na temat mojego opisu wrażeń z Oculusa. Pozdrawiam serdecznie