24.01.2018, 08:39 UTC
Na tę chwilę zapowiada się na najlepszą aktualizację od 2.1. Bardzo podobają mi się misje w wingu (w końcu!), zmiany u inżynierów (w końcu będzie uczciwie), galnet audio brzmi super (ale przydałaby się jeszcze segregacja newsów pod względem "ważności", a nie wszystkie wrzucone do jednego worka), tech broker zapowiada się ciekawie. Nowe narzędzia do handlu też są ok. Nowy statek bardzo ładny, jeden z lepszych designów do tej pory, a dźwięk podczas boosta - bomba
Mam nadzieję, że da się go zrobić na eksploratora. Kolory na planetach mają najmniejsze znaczenie, jak Ed wczoraj wylądował, to było widać to co pisałem wcześniej - na powierzchni zmiana jest niemal niezauważalna.
Wychodzi na to, że usprawnianie obecnych mechanik rzeczywiście ma sporo sensu, bo zapowiada się najlepszy patch od roku. Na space legs można jeszcze poczekać.
Mam nadzieję, że da się go zrobić na eksploratora. Kolory na planetach mają najmniejsze znaczenie, jak Ed wczoraj wylądował, to było widać to co pisałem wcześniej - na powierzchni zmiana jest niemal niezauważalna.Wychodzi na to, że usprawnianie obecnych mechanik rzeczywiście ma sporo sensu, bo zapowiada się najlepszy patch od roku. Na space legs można jeszcze poczekać.