19.01.2018, 11:48 UTC
(19.01.2018, 08:11 UTC)Nizm0 napisał(a):(18.01.2018, 22:22 UTC)Pajk napisał(a): Ha! - znalazłem coś, czego nie opisali - nowy kontroler limpetów REKON LIMPET (zamontowany w Chieftainie) i nowy materiał - pokazany przy tym magiku od ciekawych modułów - Rhenium. Jak nie powiększą ładowni na dane i materiały, to ich zamorduję.
Generalnie to cały czas jestem za tym, żeby była możliwość ustawiania wielkości modułów przez graczy - statek ma dostępne 128 modułów, największy moduł to 5, nie ma marnowania slotu 3 na skaner, bo się powinny zmieścić tam 3 skanery. Jak wstawiam tarczę 3 w moduł 5, to mam jeszcze 2 sloty do wykorzystania i tyle.
Genialny pomysł, nie słyszałem jeszcze takiej propozycji rozwiązania systemy modułów. Było coś w tym stylu zaproponowane na forum frontiera? Jak tak będę wdzięczny za linka.
Ja się jeszcze specjalnie nie nakręcam aby się nie zawieść jak wyjdzie. Ale w końcu dodają wiele rzeczy które powinny być już od dawna w grze. Zastanawiam się nawet czy tym razem sobie nie odpuścić bety aby sobie spoilerów nie robić
No nie wiem czy taki genialny pomysł , weźmy takiego Cuttera - obnizysz mu to i tamo (np sensory , life support) i zyska dodatkowe sloty i to juz zupelnie inny statek niz Twórcy chcieli , np z ładowania 1000 ton :
lub wypakowany SCB , wiekszymi hullami . Jednym słowem "przegiety"
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.