15.01.2018, 12:15 UTC
Salut wszystkim CMDRom!
Jestem Piotr, lat 29 z Bydgoszczy. Jest mi niezmiernie miło móc do was dołączyć (tym bardziej, że CMDR Redire zdążył już o mnie wspomnieć
)! Bardzo amatorsko interesuję się astronomią i fizyką - głównie po to żeby Redire mógł mnie poprawiać. Fruwam w Elite już od jakiegoś czasu, ale głównie bezcelowo - ot by się zrelaksować podziwianiem kosmosu (kiedy leci się z prędkością przekraczającą C wszystkie problemy zostają z tyłu). Gdy się o was dowiedziałem poczułem, że w końcu mam jakiś cel! Oczywiście zaraz potem gruchnęła wiadomość o dodaniu Fleet Carriera do gry w Q4 2018 więc cele już mam dwa!.
Pozdrawiam,
CMDR Pitek_pl
Jestem Piotr, lat 29 z Bydgoszczy. Jest mi niezmiernie miło móc do was dołączyć (tym bardziej, że CMDR Redire zdążył już o mnie wspomnieć
)! Bardzo amatorsko interesuję się astronomią i fizyką - głównie po to żeby Redire mógł mnie poprawiać. Fruwam w Elite już od jakiegoś czasu, ale głównie bezcelowo - ot by się zrelaksować podziwianiem kosmosu (kiedy leci się z prędkością przekraczającą C wszystkie problemy zostają z tyłu). Gdy się o was dowiedziałem poczułem, że w końcu mam jakiś cel! Oczywiście zaraz potem gruchnęła wiadomość o dodaniu Fleet Carriera do gry w Q4 2018 więc cele już mam dwa!.Pozdrawiam,
CMDR Pitek_pl