Tak się zastanawiam czy nie prościej by było wstawiać zdjęcia w postach przy pomocy załącznika. Weźmy na przykład mnie: Chciałem w galerii wstawić pewien screenshot, ale nie umiałem, jak bierzesz obraz z internetu, to wystarczy kliknąć opcję: kopiuj adres i wklej. Inna sprawa ze screenami. Nie mam tam takiej opcji, z tego co widziałem. Przez to, nie umiałem. Naturalnie nie można się mną sugerować, ale co sądzicie o wprowadzeniu poprostu opcji z załącznikiem? He? Nie proszę o usuwanie opcji z URL ale czy nie moglibyście dodać jako alternatywę opcji z załącznikiem?
Trochę w niektórych miejscach to co piszę nie ma sensu np. w tym: "Chciałem w galerii wstawić pewien screenshot, ale nie umiałem, jak bierzesz obraz z internetu, to wystarczy kliknąć opcję: kopiuj adres i wklej." Jestem dosyć rozproszony,a na telefonach opcja "edytuj" nie działa. Tak przy okazji mówię.
Trochę w niektórych miejscach to co piszę nie ma sensu np. w tym: "Chciałem w galerii wstawić pewien screenshot, ale nie umiałem, jak bierzesz obraz z internetu, to wystarczy kliknąć opcję: kopiuj adres i wklej." Jestem dosyć rozproszony,a na telefonach opcja "edytuj" nie działa. Tak przy okazji mówię.
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor