31.12.2017, 01:02 UTC
To jeszcze tylko dorzuce sie do pasazerow. Wiekszosc Secretiv (chyba jakos tak) za 1-2 skany sie obrazi ale nie zerwie kontraktu. Problemem sa ci poszukiwani w systemie bo za nich mozna od razu czape dostac. Ja jak nie musze to nie biore wogole tych z gwiazdka, bo zabieraja caly przedzial a do tego latwo przeoczyc i zabierasz Illegal Pasenger'a, a wtedy mily przelocik po kilkadziesiat okraglych banieczek potrafi sie zmienic w kleske totalna, spadki reputacji, kary i jeden wielki bajzel.
Czy ktos moze ma przetestowane jak sie respia zadania? Na poczatku przygody z Elitka gdzies wyczytalem ze odzielne sa dla solo i open i zmieniaja sie co 15 minut, ale ostatnio ogladajac jakies propagandowe video na YT jak to mozna kilkaset baniek w godzinke zrobic (mam dwie lewe rece do tego biznesu bo moj rekord sie nawet do 100 nie zblizyl) facet mowil ze wchodzac i wychodzac w jakiejs okreslonej kolejnosci zadania sie zmieniaja za kazdym wejsciem do gry.
Czy ktos moze ma przetestowane jak sie respia zadania? Na poczatku przygody z Elitka gdzies wyczytalem ze odzielne sa dla solo i open i zmieniaja sie co 15 minut, ale ostatnio ogladajac jakies propagandowe video na YT jak to mozna kilkaset baniek w godzinke zrobic (mam dwie lewe rece do tego biznesu bo moj rekord sie nawet do 100 nie zblizyl) facet mowil ze wchodzac i wychodzac w jakiejs okreslonej kolejnosci zadania sie zmieniaja za kazdym wejsciem do gry.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)