27.12.2017, 18:38 UTC
Cos gdzies kiedys slyszalem, ale No Man Sky wygral. Jak wiekszosc troche sie zawiodlem i wrocilem do tego co normalnie robie zeby sie odstresowac, albo robie field medic'a w jakims bf albo cos proboje podbnic w grach paradoxu. Elitke zobaczylem przelotnie u kyca na streamie. Przelotnie bo ani fanem kyca jakos nie bylem, ani nie szukalem czegos podobnego (bardziej smiesznie streamer wygladal konfigurujac vr i jarajac sie jak dziecko do lizaka). Mysle sobie o skacze, o jak pusto, o k$%#@ ale to nudne... Tak nudne ze kupilem pelna wersje i dodatek na kilka dni przed obnizka 50% bo zapomnialem ze sie wyprzedaze szykuja
Dla mnie ta gra powinna byc nudna jak flaki z olejem. Gora po 10 skokach powinna wyladowac w zapomnanym katalogu na steam, przeciez mnie nawet bot w treningu zestrzeliwuje. Gram na padzie, denerwuje sie gdy mi anakonda przestrzeliwuje stacje i musze nawracac po kilkadziesiat ls... Zona sie cieszy ze mam malo agresywna rozrywke... Przeciez ja niespotykanie spokojny czlowiek jestem
Dla mnie ta gra powinna byc nudna jak flaki z olejem. Gora po 10 skokach powinna wyladowac w zapomnanym katalogu na steam, przeciez mnie nawet bot w treningu zestrzeliwuje. Gram na padzie, denerwuje sie gdy mi anakonda przestrzeliwuje stacje i musze nawracac po kilkadziesiat ls... Zona sie cieszy ze mam malo agresywna rozrywke... Przeciez ja niespotykanie spokojny czlowiek jestem

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)