22.12.2017, 11:45 UTC
(22.12.2017, 06:37 UTC)Maroks napisał(a): Co? Na kubek? Are you serious? No dobra. To tak z ciekawości. Na eksplorację najlepiej lecieć do centrum galaktyki, czy na zewnętrzną stronę. Gdzie rzadzej się lata? Albo gdzie się nie zapuszczają?j
Tak poważnie. Zrobiłam sobie i wydrukowałam i popijam z niego herbatę jak gram w Elite i nie tylko, obecnie mój kubek nr 1. Więc tak, na serio pisałam xD
Ale by nie robić OFF'a, to gdzie lecieć? Nie wiem, prawdopodobnie jak z pytaniem, który statek - ilu pilotów, tyle odpowiedzi. Z tego co wiem to każdy dobiera swoje cele indywidualnie. Ja przykładowo jak już pisałam wcześniej, uczę się latać na własnym statku (w sensie to umiem, ale nie jestem jeszcze zadowolona z moich umiejętności i popełniam błędy, więc dłuższa wyprawa dopiero jak będę czuć się absolutnie pewna), doposażam go i na razie sobie zwiedzam +/- 500 LY od przestrzeni zamieszkanej jak i samą przestrzeń. Nie śpieszy mi się. Ale to moje podejście, Ty możesz mieć inne i jak chcesz od razu lecieć to możesz. Właśnie to jest piękne w tej grze, że możesz zrobić jak chcesz i kiedy chcesz. Podobnie jak w RL, decyzję musisz podjąć sam.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)