22.12.2017, 10:37 UTC
Pytanko czy są jakieś mody do elite, interesuje mnie głównie paczki voice. Brakuje mi czasami w tej ciszy, żeby coś gadało. Może kiedyś galnet bedzie działać ale narazie cisza czasem mnie przeraża.
Graficzne paczki też mile widziane.
I jeszcze jedno pytanie Latam sobie w Eurybia, aby poluibić się bardziej z mafią celem odblokowania inżyniera, bo ten odblokowuje mi następnego a musze isc w kierunku lepszego reaktora, tzn mocniejszego by moc nastepne rzeczy ulepszyć. Ale im mocniejsze elementy statku tym bardziej prądożerne tylko co dalej będzie się puszka przegrzewać. Ma ktoś jakieś porady co do ulepszania z czym nie przesadzać. Albo swoje spostrzezenia.
I pytanie w jakim momencie ta Panienka od min wyśle mi zaproszenie
Graficzne paczki też mile widziane.
I jeszcze jedno pytanie Latam sobie w Eurybia, aby poluibić się bardziej z mafią celem odblokowania inżyniera, bo ten odblokowuje mi następnego a musze isc w kierunku lepszego reaktora, tzn mocniejszego by moc nastepne rzeczy ulepszyć. Ale im mocniejsze elementy statku tym bardziej prądożerne tylko co dalej będzie się puszka przegrzewać. Ma ktoś jakieś porady co do ulepszania z czym nie przesadzać. Albo swoje spostrzezenia.
I pytanie w jakim momencie ta Panienka od min wyśle mi zaproszenie