18.12.2017, 08:06 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.12.2017, 08:53 UTC przez Reed Kerrigan.)
Hej. Tu Wojtek. lat?.. eh, za 3 dni skończę aż 45... a może dopiero? Zależy z jakiego punktu widzenia spojrzeć
. Mieszkam w Warszawie (tej polskiej oczywiście
). Z zawodu jestem informatykiem, choć obecnie częściowo w spoczynku
Z Elite znam się praktycznie od początku. Choć miałem długą przerwę w grze (około rok), kilka miesięcy temu wróciłem, by kontynuować moją zabawę w pilota. Stosunkowo niedawno wspólnie z kolegą "niechcący" założyliśmy polski serwer discordowy poświęcony w całości ED, który cieszy się coraz większą popularnością (zareklamowałbym go bardziej, ale chyba to nie miejsce na to
). Co więcej? Jestem również muzykiem: gitara, pianino, śpiew, aranżacje muzyczne z pomocą komputera. Dodatkowy konik to język angielski.
@Cicha: Ten nick przypomina mi postać Quiet z gry Metal Gear Solid 5. Jej przydomek (z powodu małomówności) pochodził z rosyjskiego: Тихая (Tsichaja)
. Mam nadzieję, że aż tak cicha nie jesteś, bo Quiet z pewnych powodów nie mogła praktycznie nic mówić
. Mieszkam w Warszawie (tej polskiej oczywiście
). Z zawodu jestem informatykiem, choć obecnie częściowo w spoczynku
Z Elite znam się praktycznie od początku. Choć miałem długą przerwę w grze (około rok), kilka miesięcy temu wróciłem, by kontynuować moją zabawę w pilota. Stosunkowo niedawno wspólnie z kolegą "niechcący" założyliśmy polski serwer discordowy poświęcony w całości ED, który cieszy się coraz większą popularnością (zareklamowałbym go bardziej, ale chyba to nie miejsce na to
). Co więcej? Jestem również muzykiem: gitara, pianino, śpiew, aranżacje muzyczne z pomocą komputera. Dodatkowy konik to język angielski.@Cicha: Ten nick przypomina mi postać Quiet z gry Metal Gear Solid 5. Jej przydomek (z powodu małomówności) pochodził z rosyjskiego: Тихая (Tsichaja)
. Mam nadzieję, że aż tak cicha nie jesteś, bo Quiet z pewnych powodów nie mogła praktycznie nic mówić