21.11.2017, 18:52 UTC
Nie zapominajmy,że Pro to ta lepsza grafa to przede wszystkimna telewizorze 4k. Ja mam standardowego pleja, którego żona kupiła mi grubo przed premierą Pro i jestem zadowolony. Wszystko działa okej, gry wyglądają pięknie (używałem 42’ plazmy, teraz 55’ 4K OLED) i wszystko gra i buczy. Teraz powoli myślę o zmianie, ale przede wszystkim ze względu na to, że telewizor 4K mam i przede wszystkim nie wydam na wymiane prawie w ogóle kasy (bony i karty lojalnościowe). Na taki telewizor jaki masz polecałbym standardową wersje - no,chyba że planujesz zmianę w krótkim czasie. Lepiej zostawić ekstra kase na ekstra gre czy cuś.
Granie online to inna zabawa. Na większość musisz mieć plusa i kosztuje koło 240plnów na rok, ale promocje co święta,wielkanoc czy czarne piątki dają możliwość zakupu abonentu za 20-25% mniej. Dodatkowo 2 pierwsze tygodnie plusa są za darmo, a często pojawiają się promocje dla użytkowników „świerzaków” z jeszcze większym rabatem na pierwszego ps plus.
Granie online to inna zabawa. Na większość musisz mieć plusa i kosztuje koło 240plnów na rok, ale promocje co święta,wielkanoc czy czarne piątki dają możliwość zakupu abonentu za 20-25% mniej. Dodatkowo 2 pierwsze tygodnie plusa są za darmo, a często pojawiają się promocje dla użytkowników „świerzaków” z jeszcze większym rabatem na pierwszego ps plus.
![[Obrazek: MB0ujCf.png]](https://i.imgur.com/MB0ujCf.png)
ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)