17.11.2017, 08:08 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2017, 08:09 UTC przez Maroks.)
Lecę sobie i skanuję planety. Lecę na stacje i tuż przed stacją słyszę głośny dźwięk i wpadam do niebiejskoego tunelu po którym mam się poruszać. W końcu z niego uciekłem ale w między czasie dostałem komunikat od bota że przed nim nie ucieknę. Wcześniej jak transportowałem materiały wybuchowe dron zciągnął mnie z nadprzestszeni i wyskoczył na mnie typ w Eagle. Zaszantarzował mnie że chce 1t tego matetiału albo za 15 sekund mnie rozwali. Ja nie wiedząc co się dzieje poprostu naładowałem FSD i odleciałem. To byli piraci jak rozumiem?
Cholera. Sory za literówki. Piszę w aucie.
I
(17.11.2017, 08:08 UTC)Maroks napisał(a): Lecę sobie i skanuję planety. Lecę na stacje i tuż przed stacją słyszę głośny dźwięk i wpadam do niebiejskoego tunelu po którym mam się poruszać. W końcu z niego uciekłem ale w między czasie dostałem komunikat od bota że przed nim nie ucieknę. Wcześniej jak transportowałem materiały wybuchowe dron zciągnął mnie z nadprzestszeni i wyskoczył na mnie typ w Eagle. Zaszantarzował mnie że chce 1t tego matetiału albo za 15 sekund mnie rozwali. Ja nie wiedząc co się dzieje poprostu naładowałem FSD i odleciałem. To byli piraci jak rozumiem?
Cholera. Sory za literówki. Piszę w aucie.
I
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor