03.11.2017, 10:53 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.11.2017, 12:03 UTC przez Yata_PL.)
(03.11.2017, 09:51 UTC)Xeonary napisał(a): A czy da się bez zdejmowania gogli, zminimalizować grę i przejść do pulpitu? Bo czasem jak gram to chce coś do gry sprawdzić i niechciałbym zdejmować do tego headsetu ;P.
Yata, to możesz mi wyjaśnić jeszcze jaki pakiet dokładnie kupić żeby mieć tylko Pimax 8k i jeden sensor jak najtaniej? Bo tylko to mnie interesuje. Kontrolery kupię kiedy indziej ;P
Swoją drogą używałeś tego Pimaxa, fajny jest? :p
Te rzeczy są dokładne do każdego zamówienia?
https://ksr-ugc.imgix.net/assets/019/027...eadae3977a
Jeszcze jedno pytanie:
W sieci znalazłem info że obraz na tym PiMaxie jest rozciągnięty i dlatego jest taki duży FOV, czy to prawda?
W Vivie moglem podgladac pulpit przez przegrode nosowa w standarowym headstrapie. OD kilu miesięcy używam innego headstrapa który dzial na zasadzie ruchomej przylbicy wiec nie trzeba zdejmować gogli.
Wszystko masz dokładnie opisane na kicku : https://www.kickstarter.com/projects/pim...vr-headset
zakładasz konto - podajesz tam karte debetowa lub credytowa
i wybierasz zestaw za 499 $ z wyslka bedzie 546 $
potem robisz drugi pledge na kwote 75 $ i piszesz ze chcesz lighthousa w tej cenie... eventualnie mozesz dokupic "lighthousa" od Valva w kazdej chwili.
Twoje pytanie czy uzwalem Pimaxa 8k jest niepoważne

Obraz na 100 % nie jest rozciagniety sprawdz nowsze review. Plotke rozsialo Tested na podstawie protypu V2 i zlego dopasowania IPD. Plotka z ‚TESTED’ nie pokryła sie z okolo 30 innymi reckami jaki mialem okazje poczytac lub obejrzec material na YT.
Zreszta temat byl walkowany na forach setki razy i w tej chwili nikt juz nie pisze ze jest rozciagniety.
Te zeczy z linka (strech gole) sa za free dla kazdego zamówienia na kicku.
Zostało Ci 6 godzin na zrobienie bida , jak sie nie uda to musisz poczekać na Q3 2018 aby kupic retail version w jakims amazonie... o ile sie uporaja do tego czasu z obsługa 6 tys zamówien backersów
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.