Pimax 8K , ugrajdem dla uzytkowników Vive ? :)
(02.11.2017, 15:25 UTC)Xeonary napisał(a): Yata, a powiedz mi, Ty grasz w Elite tylko na VR? Bo zastanawiam się czy to ma sens do grania po kilka godzin, czy będzie to tylko zabawka do prostych gierek VR.

Tylko w goglach - mysle ze wylatalem spokojnie 500h~600h w  Elite VR od maja 2016. Czasem robilem sesje po 5~6 godzin dziennie obecnie mieszam Elite z grami sim racingowymi , wiec nie jestem w grze codziennie.   Ogólnie wszystkie czynności robie w VR ( poza fotkami) od grindu inzynierskiego po walke REZ/CZ lub łązikiem po planecie. Uprawialem tez sporo CQC w VR , czulem ze mam nad innymi graczami sporo przewagi dzieki skali 1:1 i obrotowi 360' . 

Podsumowujac powyższe mam podbnie jak Pueblo -nie umiem juz grac w pewne gry na monitorze a nawet  nie chce do tego wracać.... Ostatnio bardziej lubie sie wczuwać niz grac wyczynowo Smile

@Baton takim co graja 10h dzienie to nie wiem czy gratulować czy  moze współczuć Smile
 moge sie smiało zgodzic ze VR jest dla tych co graja znacznie mniej, od tego ustrojstwa trzeba odpoczywać...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Pimax 8K , ugrajdem dla uzytkowników Vive ? :) - przez Yata_PL - 02.11.2017, 17:35 UTC