Poszukuję słuchawek z mikrofonem - nauszne
(07.10.2017, 10:26 UTC)Haji-me napisał(a):
(07.10.2017, 10:05 UTC)Drakkainen napisał(a): To ja polecę komplecik z którego aktualnie korzystam, również w połączeniu z Xonarem, jak dobrze Pamiętam @Baton skusił się na te słuchawki także

SUPERLUX HD681
ZALMAN ZM-MIC1

mikrofon podczepiamy do kabla od słuchawek na wysokości jaka nam pasuje, gotowe Smile

Mam dokładnie taki sam zestaw. Fajnie grają ale drugi raz bym nie kupił. Przy dłuższym siedzeniu uszy się pocą i bolą. Kabel jest za gruby do tego mikrofonu i po którymś razie ta "żabka" pękła. Natomiast jest to zestaw budżetowy i jak za taką cenę to jakość dźwięku jest super Smile.

Dokup welurowe nauszniki, różnica w komforcie spora. Poza tym wersja MK2 ma welury w zestawie ale IMHO to nadal takie zabawkowe muzyczne sluchawki. Zalmana u siebie mam podklejonego od spodu monitora. A ze słuchawek bardziej bym polecił SL 668b lub 330 mają bardziej szczegółowe brzmienie i lepiej ogólnie sprawiają się w graniu niż 681, chyba że ktoś preferuje zamknięte konstrukcję i więcej basu to 660.
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Poszukuję słuchawek z mikrofonem - nauszne - przez Shamoth - 07.10.2017, 11:31 UTC