06.10.2017, 12:54 UTC
Witam wszystkich serdecznie,
Nazywam się Maciej i mam 33 lata.
W galaktyce spotkacie mnie jako CMDR Macias071.
Pochodzę z Wrocławia, ale mieszkam w Oławie.
W Elite Dangerous gram od lutego 2016. Początkowo z wykorzystaniem klawiatury i myszki (ok 140h). Jednak w tym miesiącu stałem się posiadaczem systemu HOTAS i myślę, że zacznę przygodę w E_D na nowo z wykorzystaniem tychże dobrodziejstw (joy + przepustnica). A skoro już grać jak prawdziwy pilot to czemu nie przyłączyć się do największej polskiej społeczności Elite Dangerous ;P ?
W realu jestem zawodowym kierowcą "TIR'a". Obecnie na urlopie wychowawczym.
Lubię poczytać książki - kryminały, fantasy, biografie znanych ludzi, a także wspomnienia byłych żołnierzy wojsk specjalnych (polskich bądź zagranicznych).
Pozdrawiam i do zobaczenia w kosmosie.
Nazywam się Maciej i mam 33 lata.
W galaktyce spotkacie mnie jako CMDR Macias071.
Pochodzę z Wrocławia, ale mieszkam w Oławie.
W Elite Dangerous gram od lutego 2016. Początkowo z wykorzystaniem klawiatury i myszki (ok 140h). Jednak w tym miesiącu stałem się posiadaczem systemu HOTAS i myślę, że zacznę przygodę w E_D na nowo z wykorzystaniem tychże dobrodziejstw (joy + przepustnica). A skoro już grać jak prawdziwy pilot to czemu nie przyłączyć się do największej polskiej społeczności Elite Dangerous ;P ?
W realu jestem zawodowym kierowcą "TIR'a". Obecnie na urlopie wychowawczym.
Lubię poczytać książki - kryminały, fantasy, biografie znanych ludzi, a także wspomnienia byłych żołnierzy wojsk specjalnych (polskich bądź zagranicznych).
Pozdrawiam i do zobaczenia w kosmosie.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 84838.png]](https://inara.cz/data/sigs/84/84838.png)