01.10.2017, 15:25 UTC
Cześć wszystkim!
Mam na imię Kuba, rocznik ’89, czyli w chwili pisania postu lat 28
Jestem rodzonym Opolaninem, a importowanym (już od dekady) Wrocławianinem. Chętnie skumam się z tutejszymi pilotami na jakimś browarze w „realu”
W Elite: Dangerous gram od czasu pojawienia się Horizons. Grywam w kratkę (a raczej okresowo) – jak akurat jest ten etap, w którym gram, to dzieje się to bez przerwy, wręcz maniakalnie...
Z wykształcenia mikrobiolog, już prawie pan „doktor” (ten z gatunku nie-lekarz), pracuję jako nauczyciel biologii
Hobbystycznie zajmuję się komponowaniem i produkcją muzyki, więc może razem z którymiś z Was stworzy się jakiś sztandarowy motyw muzyczny naszej frakcji?
Mam nadzieję, że zobaczymy się w grze!
o7
CMDR LittleJakub
Mam na imię Kuba, rocznik ’89, czyli w chwili pisania postu lat 28

Jestem rodzonym Opolaninem, a importowanym (już od dekady) Wrocławianinem. Chętnie skumam się z tutejszymi pilotami na jakimś browarze w „realu”
W Elite: Dangerous gram od czasu pojawienia się Horizons. Grywam w kratkę (a raczej okresowo) – jak akurat jest ten etap, w którym gram, to dzieje się to bez przerwy, wręcz maniakalnie...Z wykształcenia mikrobiolog, już prawie pan „doktor” (ten z gatunku nie-lekarz), pracuję jako nauczyciel biologii
Hobbystycznie zajmuję się komponowaniem i produkcją muzyki, więc może razem z którymiś z Was stworzy się jakiś sztandarowy motyw muzyczny naszej frakcji?Mam nadzieję, że zobaczymy się w grze!
o7
CMDR LittleJakub