19.09.2017, 00:11 UTC
Damian Aleksander D. Valsione (etymologia nicku dość długa i zabawna z czasów dobrego role play i kafejek internetowych), dla znajomych IRL i w Internetach Val, lat 29 aczkolwiek za parę miesięcy będzie level up (trzeba będzie edytować post
) mieszkam w Polsce, lubię gry i oglądanie streamów w dobrym towarzystwie, lubię czytać, najbardziej fantasy i książki z serii Sci-Fi, no i uwielbiam gry kosmiczne, Elitkę mam od dnia premiery(przez a raczej dzięki Kycowi i Łośkowi, dwóm streamerom którzy mnie zaciekawili tytułem na tyle by go nabyć ), niestety grywam z dużymi przerwami i powoli ciułam sobie jako pomniejszy handlarz w moim Type-6 mam nadzieję ze moja skromna osoba wniesie coś do comunity Husarii i świata Elite
CMDR Valsione
) mieszkam w Polsce, lubię gry i oglądanie streamów w dobrym towarzystwie, lubię czytać, najbardziej fantasy i książki z serii Sci-Fi, no i uwielbiam gry kosmiczne, Elitkę mam od dnia premiery(przez a raczej dzięki Kycowi i Łośkowi, dwóm streamerom którzy mnie zaciekawili tytułem na tyle by go nabyć ), niestety grywam z dużymi przerwami i powoli ciułam sobie jako pomniejszy handlarz w moim Type-6 mam nadzieję ze moja skromna osoba wniesie coś do comunity Husarii i świata EliteCMDR Valsione