13.09.2017, 16:20 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.09.2017, 19:23 UTC przez PanTwardowski76.
Powód edycji: Dodaniw P.S. bez dublowania postow
)
Jestem ciekaw jak tam ida prace nad path3m. Cos ptaszki cwierkaja o nowym stateczku Type10 defender sie bedzie chyba nazywal.
Paru rzeczy mi brakuje i chetnie bym zobaczyl w przyszlosci:
1. Chcjalbym sobie kupic jakas prywatna nieruchomosc, np farme, albo cbociaz hangar z magazynem na rupiecie i browary. Drzewkiem pod kopuła i grillem.
2. Przydalo by sie wiecej stateczkow, tych wiekszych choc dokowanie Panter Cliperem pewnie by bylo obrzydliwe, (lubie sobie posaczyc browarka i wylatywanie ze stacji komodą znaczy Anakonda zawsze rysowalo lakier)
3. Mam dosyc tego pomaranczowego koloru na xone.
4. Muzyczki jak w FE2 mogli by dodac
5. Urozmaicic troche widoczki, kilka wiecej modeli stacji by sie przydalo.
6. Wiecej mozlkwosci wydawanja credytkow, bo jedyne na co wydajemy to statek i moduly oraz mandaty... a gdzie panienki, wino spiew oraz alimenty? :-)))
P.S. Nawet nie chcecie wiedziec ile kasy wydalem na WoT i ile tam moi znajomi zostawili, rekordzista okolo 18k zlotyvh a to stan na rok ubiegly.
Paru rzeczy mi brakuje i chetnie bym zobaczyl w przyszlosci:
1. Chcjalbym sobie kupic jakas prywatna nieruchomosc, np farme, albo cbociaz hangar z magazynem na rupiecie i browary. Drzewkiem pod kopuła i grillem.
2. Przydalo by sie wiecej stateczkow, tych wiekszych choc dokowanie Panter Cliperem pewnie by bylo obrzydliwe, (lubie sobie posaczyc browarka i wylatywanie ze stacji komodą znaczy Anakonda zawsze rysowalo lakier)
3. Mam dosyc tego pomaranczowego koloru na xone.
4. Muzyczki jak w FE2 mogli by dodac
5. Urozmaicic troche widoczki, kilka wiecej modeli stacji by sie przydalo.
6. Wiecej mozlkwosci wydawanja credytkow, bo jedyne na co wydajemy to statek i moduly oraz mandaty... a gdzie panienki, wino spiew oraz alimenty? :-)))
P.S. Nawet nie chcecie wiedziec ile kasy wydalem na WoT i ile tam moi znajomi zostawili, rekordzista okolo 18k zlotyvh a to stan na rok ubiegly.