03.09.2017, 17:44 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2017, 17:54 UTC przez Jasper Newton.)
(03.09.2017, 17:35 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ja mam wersję Pro. Mogę podesłać swoje ustawienia, ale nie wiem czy będą działać. A ustawienia przycisków zmieniasz w grze, a nie w profilerze.
Na początek zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony producenta i wejdź w ustawienia przycisków w grze. Tam jest standardowy profil pod Twój joystick, wybierz go z listy, a później możesz sobie pozmieniać te przyciski, które nie będą Ci odpowiadać.
No właśnie na stronie Saiteka mi się nie pokazują żadne sterowniki, wyszukuje mi ze strony Logitech. Jestem niemal pewny, że mogłem zmieniać przyciski w profil editorze po najechaniu na któryś z nich w zakładce Views, nie jak są tabelki, tylko w opcji gdzie są właśnie zdjęcia joya. Ok. spróbuję tak jak radzisz.
Edit.
jesteś mistrz, nie wiem co kombinowałem wcześniej, ale jest ok. Tylko problem teraz z pinkie switch, mam ustawione jako UI Focus, czyli tak jak lewy shift na klawie, ale to nie hula.

.png)
.png)
![[Obrazek: 64218.png]](https://inara.cz/data/sigs/64/64218.png)