02.11.2015, 13:10 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2015, 13:14 UTC przez TeddyPanda.)
Cześć. Z tej strony Cmdr Theseus Rorschach, na forum frontier pod nickiem Piotrek. Mam 24 lata i mieszkam w niewielkiej miejscowości pod Krakowem (gdzie z kolei chodzę na studia). Interesuję się astronomią, filmem (wszystkich gatunków), fantastyką naukową oraz w mniejszej mierze samą fantastyką (np. Wiedźmin). Grami komputerowymi (tutaj przede wszystkim gry związane, bądź osadzone w kosmosie takie jak Elite, Mass Effect czy nawet zapomniane przez wszystkich Spore), chociaż lubię też cyberpunk i mmorpgi (przez 3 lata byłem aktywnym graczem Guild Wars 2, w którym prowadziłem własną gildię). Słucham i interesuję się muzyką elektroniczną począwszy od ambientu (typu Stellardrone) kończąc na chillstepie czy naprawdę ostrym dubstepie. Oczywiście nie ograniczam się gatunkowo i jestem w stanie słuchać większości gatunków muzyki (ubóstwiam stary dobry Rock'n'Roll, polskie zespoły rockowe takie jak Hey, a nawet współczesny pop (Katy Perry
) i muzykę z lat 70 - 80 tych. Oprócz głównych, "kosmicznym" zainteresowań lubię i chłonę wszystko, od historii Polski, do kultury i tradycji współczesnych Chin
Moja nazwa commandera wzięła się z książki "Ślepowidzenie" Petera Wattsa, w której statek ludzkiej ekspedycji nazywał się Tezeusz, a napotkany przez nią obcy Rorschach
W Elitce latam zazwyczaj sam (uwielbiam uczucie zimna i samotności w kosmosie), ale jako, że zdecydowałem się dołączyć do Husarii mam nadzieję, że w końcu przyjdzie mi zetknąć się z polską społecznością gry nie tylko na forum, ale też bezpośrednio w galaktyce Elite
Pozdrawiam.
) i muzykę z lat 70 - 80 tych. Oprócz głównych, "kosmicznym" zainteresowań lubię i chłonę wszystko, od historii Polski, do kultury i tradycji współczesnych Chin
Moja nazwa commandera wzięła się z książki "Ślepowidzenie" Petera Wattsa, w której statek ludzkiej ekspedycji nazywał się Tezeusz, a napotkany przez nią obcy Rorschach
W Elitce latam zazwyczaj sam (uwielbiam uczucie zimna i samotności w kosmosie), ale jako, że zdecydowałem się dołączyć do Husarii mam nadzieję, że w końcu przyjdzie mi zetknąć się z polską społecznością gry nie tylko na forum, ale też bezpośrednio w galaktyce Elite
Pozdrawiam.