26.08.2017, 21:17 UTC
(26.08.2017, 18:10 UTC)Yata_PL napisał(a):(26.08.2017, 15:00 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): A słyszałeś, że to wszystko były assety z Rebirtha i zupełnie nie tak będzie wyglądała gra?Mają działający silnik gry, ale nad silnikiem graficznym jeszcze pracują
No nie wiem ...czy powyższe zdanie nie jest czasem nadinterpretacja tego co usłyszałeś ? ja słyszałem ze owe assety X3 sa całkowicie wrzucone w rozwijany X3 Rebirth VR. Rozumiem ze X4 to alpha i nad tym pracują ale chcesz powiedzieć ze nie maja jeszcze szczególowych modeli , grafiki i tekstur w wersji która pokazują publicznie ? Na kiedy planują realase ? Kibicuje każdemu projektowi space-sim ale nie spodziewam się szczegółowej i ładnej grafy , Egosoft to podobno nie wielkie studio, mam jednak nadzieje ze mnie zaskoczą...
Silnik wygląda jak zmiksowanie tego od X3 z tym z X:R
Co do tekstur i assetów to faktycznie coś takiego chyba było w streamie jak dobrze pamiętam. Prezentacja miała raczej charakter dema technologicznego, które muszę powiedzieć wyszło im całkiem interesująco.
Dodatkowo aby rozwiać wasze wszelkie wątpliwości jaka jest różnica między silnikiem, a silnikiem graficznym:
Istotna kwestia od 3:08
P.S. Polecam obejrzeć cały materiał
![[Obrazek: AmqzlzA.jpg]](http://i.imgur.com/AmqzlzA.jpg)
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...

Mają działający silnik gry, ale nad silnikiem graficznym jeszcze pracują