23.08.2017, 16:02 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2017, 16:07 UTC przez Yata_PL.)
Moja najlepsza polowa sie o mnie troszczy - jak widzi przeglądarke to pyta "co czytam - Hussaria czy Frontier?". Gdy kupowalem bluze z kapturem z logiem froniera to dolozyla polowe w ramach czegoś tam..
Gdy wieczorami nie gram to pyta czy coś mnie boli i takie tam. Czy wspomniałem ze 2 lata temu kupila mi X52 pro na urodziny ?
A teraz drugie dno w ramach tego ze mnie rozpieszcza to nie mam sumienia jej i córce niczego odmówic, co skrzetnie wykorzystuje czyli de facto nie gram zbyt wiele z powodu braków czasowych
Sam nie wiem kiedy i jak to sie stało ze mnie tak urobiła.. One sa mistrzami manipulacji . @Vermillku i twoje alterega, Tobie jeszcze wiele brakuje !
Gdy wieczorami nie gram to pyta czy coś mnie boli i takie tam. Czy wspomniałem ze 2 lata temu kupila mi X52 pro na urodziny ?
A teraz drugie dno w ramach tego ze mnie rozpieszcza to nie mam sumienia jej i córce niczego odmówic, co skrzetnie wykorzystuje czyli de facto nie gram zbyt wiele z powodu braków czasowych

Sam nie wiem kiedy i jak to sie stało ze mnie tak urobiła.. One sa mistrzami manipulacji . @Vermillku i twoje alterega, Tobie jeszcze wiele brakuje !
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.