13.08.2017, 11:35 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2017, 11:50 UTC przez Robinus.)
Dwa nowe "TIP"y:
1. Strażnicy są uczuleni na wydobycie. Jak nie rozwalacie surowców na lewo i prawo, nawet po planecie z agresywnymi strażnikami można spokojnie chodzić i zwiedzać.
Sprawdza się też wydobywanie z jak największej odległości. Strażnicy najpierw lecą do złoża sprawdzić co się dzieje.
2. W nowej wersji skanowanie rzeczy do wydobycia w wielu przypadkach da DODATKOWE SUROWCE. Z głupiego kamienia wypadają bonusy (Glin, Nikiel, itp.)
Bazę buduj! Albo do mojej w odwiedziny wpadaj!
EDIT:
Nie wiecie gdzie, jak, znaleźć nowe technologie?
Kontynuuję save'a i martwi mnie, czy przypadkiem nie jest coś zbugowane...
Ze wszystkiego wypadają mi tylko te nowe jednostki nanitowe, a wielu technologii nie mam. Nawet REZONATORA DYNAMICZNEGO do budowy pojazdów nie mogę stworzyć - muszę kupować...
1. Strażnicy są uczuleni na wydobycie. Jak nie rozwalacie surowców na lewo i prawo, nawet po planecie z agresywnymi strażnikami można spokojnie chodzić i zwiedzać.
Sprawdza się też wydobywanie z jak największej odległości. Strażnicy najpierw lecą do złoża sprawdzić co się dzieje.
2. W nowej wersji skanowanie rzeczy do wydobycia w wielu przypadkach da DODATKOWE SUROWCE. Z głupiego kamienia wypadają bonusy (Glin, Nikiel, itp.)
(13.08.2017, 10:03 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Poradźcie co mam ze sobą zrobić.
Przeżyłem, odleciałem w pierwszym terminalu Atlasa byłem, sam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Masakra.
Bazę buduj! Albo do mojej w odwiedziny wpadaj!
EDIT:
Nie wiecie gdzie, jak, znaleźć nowe technologie?
Kontynuuję save'a i martwi mnie, czy przypadkiem nie jest coś zbugowane...
Ze wszystkiego wypadają mi tylko te nowe jednostki nanitowe, a wielu technologii nie mam. Nawet REZONATORA DYNAMICZNEGO do budowy pojazdów nie mogę stworzyć - muszę kupować...
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u