07.08.2017, 08:59 UTC
Cytat:... ale jak widzę sam dosyć łatwo tego typu łatki przylepiasz...
Acha, zawsze jest jakieś "ale", albo zła przenośnia itd....
To gdzie ja łatki przylepiam całym grupom ludzi?
Może tak jest i tego nie widzę - zrobisz dobry uczynek, wykazując mi to... dobrze dla mnie.

Cytat:Poza tym powiem jedno, że owszem jest napiętnowane, ponieważ raz, że sprawcy bardzo często wywodzą się z tego środowiska, a dwa, że zamiast się od tego typu akcji zdecydowanie odciąć i potępić, bardzo często to środowisko nie tylko daje milczące przyzwolenie, ale wręcz broni tych półmózgów.
A ci w tych koszulach to pewnie z Marsa są?
I co to jest dla Ciebie "środowisko patriotyczne"?
Bo dla mnie to min ludzie idący w Marszu Niepodległości i tacy jak ja, a nie polityczni krzykacze.
Przestań Rysiu, bo teraz to ja Twoje pisanie odbieram na zasadzie: cośtam napiszę, byle ostatnie słowo było moje.
Pax!
Cytat:Wiesz to jest bardzo podobna sytuacja jaki Kościół Katolicki ma z księżmi pedofilami... większość by nie powiedziała złego słowa, jeśli KK odciął się zdecydowanie od takich zachowań, sprawców oddawał od razu pod sąd danego kraju, o wydaleniu ze swoich struktur już nie wspomnę. Zamiast tego mamy tuszowanie, przenoszenie do parafii i brak współpracy z organami ścigania...
100% racji.
Do piekła pedofilii!
A pierwszego tego urzędnika-eminencje UE, tego co się kiedyś chwalił, jakie to są "wspaniałe relacje między dorosłym facetem a 5latką".

Nie pamiętam nazwiska, ale to łatwo wyszukać, na YT jest.... znajdę wieczorem.
Teraz ja poleciałem "ostatnie słowo musi być moje".

A o strukturach KK - to z chęcią pogadam... tu, mam wrażenie, że będziemy zdecydowanie jednomyślni.