31.07.2017, 08:24 UTC
Jeżeli ktoś się jeszcze będzie dołączać to sprawa wygląda tak z DOJO (siedziba klanowa):
Mam jeszcze chyba 4-5 pomieszczeń do zbudowania, i generalnie kilkanaście dekoracji do wstawienia, które mają bezpośredni wpływ na wygląd całego DOJO i jego funkcjonalność. Właściwie będzie "full" pod kątem funkcjonalności wtedy.
Po tym, dam znać - to będziecie mogli już dekorować resztę wg własnego uznania tym co jest dostępne
DOJO ma swoją "pojemność" i szkoda by było coś demontować żeby zbudować coś potrzebnego.
PS.@ Robinus przeżył pierwszą ostrzejszą jazdę w grze, było grubo i przez to była świetna zabawa
Ogólnie każdemu na początek mogę wyjaśnić jak wygląda sprawa z modami, polaryzacjami i rodzajem obrażeń + oprowadzenie po DOJO. To zajmuje ok godziny w sumie, ale przy tym całym zamieszaniu i wielkości gry pod kątem modernizacji postaci, myślę że warto taki wstępny tutorial przejść.
Generalnie każdy ode mnie dostanie zaproszenie do klanu, wtedy musi zbudować klucz pozwalający na wejście do DOJO. Wtedy po takim wstępniaku dam rangę dającą na pełen dostęp do zasobów, modernizacji, stawiania dekoracji i pomieszczeń itd
Mam jeszcze chyba 4-5 pomieszczeń do zbudowania, i generalnie kilkanaście dekoracji do wstawienia, które mają bezpośredni wpływ na wygląd całego DOJO i jego funkcjonalność. Właściwie będzie "full" pod kątem funkcjonalności wtedy.
Po tym, dam znać - to będziecie mogli już dekorować resztę wg własnego uznania tym co jest dostępne
DOJO ma swoją "pojemność" i szkoda by było coś demontować żeby zbudować coś potrzebnego.PS.@ Robinus przeżył pierwszą ostrzejszą jazdę w grze, było grubo i przez to była świetna zabawa
Ogólnie każdemu na początek mogę wyjaśnić jak wygląda sprawa z modami, polaryzacjami i rodzajem obrażeń + oprowadzenie po DOJO. To zajmuje ok godziny w sumie, ale przy tym całym zamieszaniu i wielkości gry pod kątem modernizacji postaci, myślę że warto taki wstępny tutorial przejść.Generalnie każdy ode mnie dostanie zaproszenie do klanu, wtedy musi zbudować klucz pozwalający na wejście do DOJO. Wtedy po takim wstępniaku dam rangę dającą na pełen dostęp do zasobów, modernizacji, stawiania dekoracji i pomieszczeń itd