13.07.2017, 19:32 UTC
Kilka pytań...
- Podlatuję w nieznanym systemie do boi sygnalizacyjnej i.... I co mam z nią zrobić?
Otiweram okienko do kontaktów a tam pisze ze Scan Required. No ale jak mam ja zeskanować? Czym?
- w Internal mam założone 4 kabiny ekonomiczne.I czasami się zdarza że do jednej 32 osobowej mogę napchać pasażerów z 3 różnych zleceń. A czasami mam 3 osoby w 32 osobowej kabinie i nikogo nie mogę im tam dorzucić. o co chodzi?
- odblokowałem drugiego inżyniera. Jako mus muszę mu dostarczyć Bounty Vouchery za 100 tys cr. Mam jakieś do skeszowania z jakichś Signal Source potyczek ale on tego nie widzi i nadal mam 0/100 000. Jak zdobyć te vouchery?
- wypuszczam limpety żeby miściągnęły złom z rozbitych statków i pościągają co mają i zostają na zewnątrz. Nie da się ich zabrać do ponownego wykorzystania? czy też to jednorazowy użytek?
Dzięki z góry
- Podlatuję w nieznanym systemie do boi sygnalizacyjnej i.... I co mam z nią zrobić?
Otiweram okienko do kontaktów a tam pisze ze Scan Required. No ale jak mam ja zeskanować? Czym?- w Internal mam założone 4 kabiny ekonomiczne.I czasami się zdarza że do jednej 32 osobowej mogę napchać pasażerów z 3 różnych zleceń. A czasami mam 3 osoby w 32 osobowej kabinie i nikogo nie mogę im tam dorzucić. o co chodzi?
- odblokowałem drugiego inżyniera. Jako mus muszę mu dostarczyć Bounty Vouchery za 100 tys cr. Mam jakieś do skeszowania z jakichś Signal Source potyczek ale on tego nie widzi i nadal mam 0/100 000. Jak zdobyć te vouchery?
- wypuszczam limpety żeby miściągnęły złom z rozbitych statków i pościągają co mają i zostają na zewnątrz. Nie da się ich zabrać do ponownego wykorzystania? czy też to jednorazowy użytek?
Dzięki z góry