01.07.2017, 22:30 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.07.2017, 22:30 UTC przez Grzechu789.)
Po przejściu misji szkoleniowych, powiem, że jak to można było wywnioskować z 90% filmów na yt, które o tej grze są ( a idzie na palcach jednej ręki policzyć) jest to typowy symulator klikania po kokpicie 
Ale jest to najbardziej satysfakcjonujące klikanie jakie w życiu grałem
Potencjał niesamowity, podobnie jak Helion. Nie jest to produkcja dla każualowego gracza i to mi się w niej podoba najbardziej.
Po wyklikaniu wszystkich procedur można się poczuć jak prawdziwy astronauta pilot
Może na odbiór gry wpływa też książka "2001 Odyseja kosmiczna" w której trakcie słuchania (audiobooka) jestem i zrobiła na mnie również niesamowite wrażenie. Przez najbliższe dni mnie nie zobaczycie w Elite

Ale jest to najbardziej satysfakcjonujące klikanie jakie w życiu grałem

Potencjał niesamowity, podobnie jak Helion. Nie jest to produkcja dla każualowego gracza i to mi się w niej podoba najbardziej.
Po wyklikaniu wszystkich procedur można się poczuć jak prawdziwy astronauta pilot

Może na odbiór gry wpływa też książka "2001 Odyseja kosmiczna" w której trakcie słuchania (audiobooka) jestem i zrobiła na mnie również niesamowite wrażenie. Przez najbliższe dni mnie nie zobaczycie w Elite
![[Obrazek: AmqzlzA.jpg]](http://i.imgur.com/AmqzlzA.jpg)
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...