23.06.2017, 12:16 UTC
A ja już chwilę zatanawiam się o generalne zamiary thargoidow wobec nas. No bo tak, dotychczas wyciagali ludzkie statki z witchspace tylko żeby im się przyjrzęć. W barnaclach też schodzą na powierzchnie żeby się wymienić energią ze skorupiakami (albo diabli wiedzą co). Wszelkie zaloty naszych pilotów ignorują póki co. Wiem, to jest oskryptowane ale tak samo mogłoby być oskryptowane na ostro. Jest jeszcze to pobojowisko w Plejadach. Tam są tylko federalne statki i tylko te wyprodukowane przez Core Dynamics. Federalni coś kombinowali cichaczem ale poszło nie tak. Są ingrediencje na ciekawy scenariusz, Co do nowych mechanik to nie wiem, mam przeczucia ale Baton prosił żeby nie krakać
. Myślę że bańce będzie spokój, zadyma raczej w plejadach i dalej w tych sektorach ktore teraz są zamknięte.
No i muszą się pojawić jakieś nowe środki do ochrony przed agresywnym zachowaniem thargoidów, nowe shieldy, jakieś cloaking devices itp. Bo na razie to jesteśmy sitting ducks...
Haji-me
:
. Myślę że bańce będzie spokój, zadyma raczej w plejadach i dalej w tych sektorach ktore teraz są zamknięte. No i muszą się pojawić jakieś nowe środki do ochrony przed agresywnym zachowaniem thargoidów, nowe shieldy, jakieś cloaking devices itp. Bo na razie to jesteśmy sitting ducks...
Haji-me
:
.png)