Wydaje mi się że raczej zrobią coś w stylu comunity goal. Czyli będziemy na początku spieprzać gdzie pieprz rośnie przed obcymi ale po jakimś czasie pojawią się eventy, które dadzą nam możliwość wynalezienia nowych broni, tarcz, komponentów statków i oczywiście samych statków.
Może trzeba będzie robić rajdy na drugi koniec galaktyki alby walczyć z obcymi i przywozić elementy ich statków.
Z naszej pierwotnej bańki jest strasznie daleko, dlatego powstała druga bańka, która jest bliżej obcych, aczkolwiek też nie jest to kawałek
Na to własnie czekałem i dlatego kupuję Horizons
Tak wielka galaktyka nie może być zamieszkana tylko przez nas, gdyż byłoby to straszne marnotrawstwo przestrzeni
Może trzeba będzie robić rajdy na drugi koniec galaktyki alby walczyć z obcymi i przywozić elementy ich statków.
Z naszej pierwotnej bańki jest strasznie daleko, dlatego powstała druga bańka, która jest bliżej obcych, aczkolwiek też nie jest to kawałek

Na to własnie czekałem i dlatego kupuję Horizons

Tak wielka galaktyka nie może być zamieszkana tylko przez nas, gdyż byłoby to straszne marnotrawstwo przestrzeni