18.06.2017, 19:27 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.06.2017, 20:48 UTC przez Robinus.)
(14.06.2017, 19:19 UTC)Baton napisał(a):(14.06.2017, 18:56 UTC)Robinus napisał(a): Mam prawo do własnej opinii.
Masz, a jaki widzisz sens w wyrażaniu tej negatywnej było nie było opinii tutaj? Co mało kto widzi to że Mathias czyta kilkanaście takich sarkastycznych postów dziennie i pewnie ma dość, bo Husaria powinna być dla tych co ich Elita bawi, a nie po to, żeby mieli sobie gdzie wylewać żale. Taka polskość, jak się nie podoba to się upewnię, że wszyscy dookoła będą o tym wiedzieć, wielokrotnie :Rozumiem, że Ty jesteś tylko jeden ale takich jak Ty dziś to jest tu kilkunastu.
Powinno być ratio ilość dobrych postów:ilość krytykujących postów i jak ci zaczyna spadać poniżej dwóch to się zastanów, może kup sobie inną grę i tu nie pisz bo po co.
Ups, zaczynam wylewać swoje żale, idę pisać coś pozytywnego bo ratio w zagrożeniu
[offtop warning]
Taki sens panie psychologu polskości, że odpowiadałem na pytanie które mnie nieco zdenerwowało.
Tak samo, jak odpowiadam teraz.
Chyba nie posądzacie mnie o narzekanie na grę. Co to Baton - "taka polskość", co "się nie podoba"?
Przecież patcha jeszcze nie ma - jeszcze nie podobać się nie może. To są domysły - i tyle.
Takie sobie gdybanie - Mathiasa optymistyczne, moje - pesymistyczne.
Po prostu jestem rozczarowany ostatnim patchem i po nowym nie spodziewam się niczego lepszego. Stąd wyskubałem ten wspaniały fotomontaż, żeby w obrazie przedstawić swoje domysły co do nowego patcha. Tak jak Mathias - który wrzucił zdjęcie wyjęte z trailera z pytaniem sugerującym jakieś super wypaśne nowe "dungeony" w 2.4. I moje i jego - wyssane z palca domysły.
I tyle. To co myślę przedstawiłem. Ale to był ostatni raz. Niestety widzę, że trzeba ostro cenzurować swoje forumowe wypowiedzi, czego nie zamierzam robić bo z natury mówię i piszę szczerze.
Nie traktujcie więc poważnie moich kolejnych postów - zapewniam, że będą tylko pochwalne.
W sam raz do angielskiej herbatki... (to za "taką polskość" - uwaga - żart!)
EDIT:
[MOD, Matchias - z mojej strony można przenieść tego posta gdziekolwiek. Nie pasuje tu, ale poczułem się w obowiązku odpowiedzieć]
EDIT 2:
Pozwólcie, że podsumuję, bo nie chcę kontynuować tej dyskusji dłużej:
Mój post dotyczył moich domysłów dotyczących jednego małego patcha. A niektórzy - z Mathiasem na czele - zrobili z tego narzekanie na grę. Nosz nie popadajmy w paranoję...
Nie wyrażałem opinii o Elite, której poświęciłem kawał życia. Ostatnie patche nie zachęciły mnie do dłuższego powrotu do latania więc nie oczekuję niczego w przyszłym - czekam z nadzieją na kolejny "duży sezon".
Cały czas zdumiony jestem paniczną reakcją jaki post wywołał. Podejrzewam, że to coś więcej niż tylko jego treść było przyczyną tego wybuchu. Zostawię to jednak bo to kolejny wątek do niepotrzebnej dyskusji.
Nie będę już tematu śledził. Kolejny raz nie będę tłumaczył tego samego.
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u

Rozumiem, że Ty jesteś tylko jeden ale takich jak Ty dziś to jest tu kilkunastu.