15.06.2017, 15:31 UTC
To zależy, czy to będzie płatne expansion (dodatek), czy path (łatka), ale nie sądzę, żeby to miało znaczenie. Sam nie złapałem się na LEP (dziwnie wyszło to sformułowanie), widziałem w sklepie, ale nie miałem kasy, a jak już miałem, to nie było... Bez znajomości statystyk ciężko powiedzieć, czy to w miarę spora liczba graczy, czy nie, to jest też dość względne pojęcie - sporo.
Nie chcę być źle zrozumiany, uważam że warto i chcę dalej wspierać finansowo ED, poczekajmy, aż nowy model zostanie zaprezentowany, wtedy można będzie podyskutować więcej.
Obawiam się tylko, że model abonamentowy zamiast polepszyć, pogorszy sytuację (dlatego wielu developerów od tego odchodzi), a free to play może nie dać wystarczających zysków. Płatność za każdy patch jest chyba najlepszym rozwiązaniem choć niesie niebezpieczeństwo niekompatybilności...
Nie chcę być źle zrozumiany, uważam że warto i chcę dalej wspierać finansowo ED, poczekajmy, aż nowy model zostanie zaprezentowany, wtedy można będzie podyskutować więcej.
Obawiam się tylko, że model abonamentowy zamiast polepszyć, pogorszy sytuację (dlatego wielu developerów od tego odchodzi), a free to play może nie dać wystarczających zysków. Płatność za każdy patch jest chyba najlepszym rozwiązaniem choć niesie niebezpieczeństwo niekompatybilności...

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)