15.06.2017, 13:11 UTC
(21.05.2017, 09:23 UTC)Baton napisał(a):(21.05.2017, 05:51 UTC)GutenbergPL napisał(a): Czy zestaw 5.1, np taki: https://www.logitech.com/pl-pl/product/s...ystem-z906 może spełnić moje wymagania?Albo zwykły albo dobry, ten Logitech to zwykły udający za pomocą kilku zbędnych bajerów dobry zestaw, żeby podbić cenę.
Bez napinki, kierunkowych bezpieczników ;no ale żeby było ładnie i miło.
Ja mam zwykły Creative 5.1 od 10 lat i jestem zadowolony, jego dzisiejszym odpowiednikiem jest Inspire T6300, który kosztuje coś koło 300 PLN i tyle moim zdaniem powinieneś zapłacić za tego typu zestaw, a jak chcesz już kupować coś porządnego z osobnymi kabelkami w ścianach itd to trzymaj sie z daleka od takich komputerowych gotowców, bo nawet jak kosztują ponad tysiąc to MZ nie są głośniki o wysokiej jakości dźwięku
Baton ma racje !
Ja też jadę na Starym Creative 5.1 już bardzo długo i powiem tylko tyle...watro.
Zapewne przez tyle lat sprzęt już trochę jakościowo podupadł, ale naprawdę daje rade ! Do muzy, filmów, gry masz kilka profili ktore spokojnie dadzą Ci pełną satysfakcje z słuchania. NIe kosztuje 2K, ale zaledwie coś ok 1K i cop najważniejsze, to że robi swoją robote.
polecam... dr. Anna Walentynowicz

.png)
no ale żeby było ładnie i miło.