Poszukuję słuchawek z mikrofonem - nauszne
Burmistrzu, 

2 miesiace temu nabylem te sluchawki http://gaming.logitech.com/en-gb/product...ng-headset i jestem z nich mega zadowolony. 

Bezprzewodowe (albo przewodowe, jak tam sobie zazyczysz), dla mnie wielkim plusem bylo to, ze dzialaja tez z PS4 (mikrofon tez), zgrabne, kompaktowe, sprytnie ukryty mikrofon, itd itd Brzmienie - cudo, czysty dzwiek, glebokie basy. Na minus moze byc jednynie cena...

Zdaje sobie sprawe, ze sa tutaj lepsi spece ode mnie w tej kwestii, wrzucam to generalnie dla informacji Wink

Zdravim

edyta:

Moze odpowiem dokladniej:

1. nauszniki sa male, nadal zakrywaja cale uszy - uszy wchodza do srodka - ale nie sa jakies super potezne, przez co tez, nie sa ciezkie (uzywalem wczesniej Roccat Kave 5.1 i te to dopiero byly kolosy, w porownaniu z nimi G933 sa malutkie) 
[Obrazek: 005.jpg]
Mniej wiecej tak wygladaja na glowie. 

2. Niestety palak jest sztywny. Same nauszniki sa ruchome ale tez nie ma jakiegos szalu, max co mozesz zrobic to takie cos
[Obrazek: Logitech-G933-Artemis-Spectrum-05.jpg]

3. i 4. Nie ma mozliwosci odpiecia mikrofonu, wbudowany na stale w lewa sluchawke, co prawda fajnie zrobiony i dobrze ukryty, w razie jakbys potrzebowal schowac, nie bedzie widoczny w ogole. 

5. czy da sie podpiac inny zestaw do obecnego, nie mam zielonego pojecia Smile
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Poszukuję słuchawek z mikrofonem - nauszne - przez Pueblo - 11.06.2017, 14:42 UTC