(05.06.2017, 15:14 UTC)Bolthorn napisał(a): Czyli chyba dobrze wybrałem. Rozważałem lustrzany gdyż większość małych jednostek o ograniczonej liczbie hardpointwów posiada głównie lasery. Sam też ich używam jako podstawowego oręża bo są chyba bardziej uniwersalne. Najważniejsze dla mnie to poradzić sobie z tarczami, a dopirero w drugiej kolejności z kadłubem. Na Cobrze miałem 2 średnie beamy i 2 małe cannony aby demolować nie tylko kadłub ale i moduły. Na podstawie tych doświadczeń wybór padł na reaktywny. Dylemat pojawił się gdy kupiłem Vulture i wybór jedynie laserów.
Z tego co wspominałeś, bawisz się z Inżynierami, Polecam Ci zrobić Cobrę na samych multicanonach MULTI-CANNON - OVERCHARGED (GRADE 5)
Efekty:
2x medium, 1x small - Incendiary Rounds
1x small - Corrosive Shell
Jedyny minus tego buildu, że co jakiś czas trzeba uzupełniać amunicję

Zabawa z inżynierowanymi brońmi, nakładanie efektów - to jest to, co tygryski lubią najbardziej.
Ostatnio się bawię wyinżynierowanym Vulture, bez tarcz, z plazmami i odpowiednimi efektami - ganiam graczy PVE w różnych statkach i nie ma lepszej frajdy, jak Anakonda podwija ogon i ucieka, albo robi Combat Log