Gawędy retro - jaki miałeś dawno dawno temu komputer?
Mogą być kamienie i patki Smile Nie zmienia to faktu, że będziemy świadkami upadku cyfryzacji Smile Mam nadzieję, że ten brak optymizmu to nie aluzja do mojego avatara. (Jeżeli komuś z niczym się nie kojarzy to serdecznie polecam obejrzeć film "Dr. Strangelove or: how I learned to stop worring and love the bomb". Czara, inteligentna komedia o zagładzie ludzkości wyreżyserowana przez samego mistrza Stanley a Kubricka i doskonałymi kreacjami Petera Sellersa. Nie szokuje już tak jak w latach zimnej wojny, ale temat wciąż aktualny. Fragment filmu)

Odnośnie ołówków i kaset to ja wolałem sześciokątne długopisy. Ołówki miały trochę zbyt małą średnicę, ale też dawały rade. Pamiętam też nagrywanie na kasety muzyki z audycji na trójce, a kiedy na początku lat 90 podłączono nam pierwszą tv sat to siedziałem po nocach i nagrywałem na wideło teledyski z headbangers ball na MTV. Wspaniałe czasy.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Rozmowy retro - jaki miałeś komputer? - przez szarik - 21.04.2017, 11:11 UTC
RE: Gawędy retro - jaki miałeś dawno dawno temu komputer? - przez Bolthorn - 01.06.2017, 15:17 UTC