13.02.2016, 11:54 UTC
Cześć Komandorzy! 
Niedawno dołączyłem więc pora by była żeby się przedstawić.
Kamil, obecnie Kraków, rocznik 1984.
Pracuje jako administrator IT w jednej z firemek ICT, obecnie zajmuje się tam obserwowaniem paska postępu
Interesuje się sci-fi, graniem, modelarstwem (głównie kartonowym), troche modelowaniem 3D, od czasu kiedy mam córke troche mniej czasu na to wszystko starcza, ale... na przyjemności zawsze jest czas.
Zacząłem grać w elitke stosunkowo nie dawno, bo na początku tego roku i obecnie latam Lakonem 6 głównie handel, zbieram na ASP Explorera, aby później wyruszyć jak najdalej sie da
. A potem, no cóż, zobaczy sie....
Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś w galaktyce!
oby stacje kręciły sie w dobrą stronę!
CMDR Kethrax

Niedawno dołączyłem więc pora by była żeby się przedstawić.

Kamil, obecnie Kraków, rocznik 1984.
Pracuje jako administrator IT w jednej z firemek ICT, obecnie zajmuje się tam obserwowaniem paska postępu

Interesuje się sci-fi, graniem, modelarstwem (głównie kartonowym), troche modelowaniem 3D, od czasu kiedy mam córke troche mniej czasu na to wszystko starcza, ale... na przyjemności zawsze jest czas.
Zacząłem grać w elitke stosunkowo nie dawno, bo na początku tego roku i obecnie latam Lakonem 6 głównie handel, zbieram na ASP Explorera, aby później wyruszyć jak najdalej sie da
. A potem, no cóż, zobaczy sie.... Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś w galaktyce!
oby stacje kręciły sie w dobrą stronę!
CMDR Kethrax

.png)
.png)
.png)
.png)