26.05.2017, 09:18 UTC
Odkąd bawię się w eksplorację, to planowanie trasy na znacznie więcej niż 1000 lat bardzo by mnie ucieszyło, podobnie jak przytoczona tu powyżej mapa systemów ułatwiająca odwiedzanie i skanowanie poszczególnych gwiazd.
Generalnie wpis FD uznaję za "zapchajdziurę", gdyż jest to nic innego jak zapowiedź zapowiedzi, a konkrety wiele osób bardziej by ucieszyły. Osobiście najbardziej czekam na możliwość chodzenia po statkach - to jest na mojej liście pozycja nr 1 - imersja wzrosłaby wówczas o 10 punktów
. Nawet póki co bez wychodzenia ze statków, a już by było super.
Czekam niecierpliwie na wieści z nadchodzących targów i przyznam, że mnie bardziej interesuję niż konferencje MS, Sony i innych razem wzięte
Generalnie wpis FD uznaję za "zapchajdziurę", gdyż jest to nic innego jak zapowiedź zapowiedzi, a konkrety wiele osób bardziej by ucieszyły. Osobiście najbardziej czekam na możliwość chodzenia po statkach - to jest na mojej liście pozycja nr 1 - imersja wzrosłaby wówczas o 10 punktów
. Nawet póki co bez wychodzenia ze statków, a już by było super.Czekam niecierpliwie na wieści z nadchodzących targów i przyznam, że mnie bardziej interesuję niż konferencje MS, Sony i innych razem wzięte