18.05.2017, 08:52 UTC
(17.05.2017, 19:07 UTC)albert marstalker napisał(a): Z mojej perspektywy jak na razie gra skupia sie więcej na Single Player niż MMO, poniewaz wszystko to co dodali do tej pory oprócz CqC i MultiCrew można robić w Solo Play. Z niecierpliwością czekam na inny pochłaniacz credytów niż moduły i statki jakim jest kosmo handel między graczami - coś dla ludzi ograniczonych czasowo, niecierpliwych (jak ja) i leniwych (czasem również jak ja) xD, Dzięki temu osoby lubujące się głównie w jednej dziedzinie (również jak ja) mogły by kupować sobie materiały i dane do inżynierów niż tracić mnóstwo cennego czasu na bezskuteczne szukanie ich po bezkresnej galaktyce
Pozdrawiam.
Pomysł mi sie podoba , czyli coś w rodzaju lobby z aukcjami z modułami, wystawianymi przez graczy
Tyle ze nie chciałbym tego juz w tej chwili , najpierw należy zacerować relogo-dziury dajace 100+ M na godzinę oraz wprowadzenie jakiejś warstwy z unikatami dla hardcorowych graczy , i materiałów do craftu naprawdę rzadkich i trudnych do zdobycia.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
At least I was born in time to do it in VR.